09-06-17

Ter plekke !!

9-6 Comillas-Casasola-Sierra-Cigüenza-SantillanaDelMar-Viveda-Requejada-Oruña-Arce-Revilla:
52,6km-13,4kmh-3:55h-755hm-1541,8tkms 
 
Aangekomen in Santander,  allee toch in randdorp. Na afzetten tassen in hotel nog naar luchthaven gefietst om gegevens en afmetingen van scanner daar te kennen. Om incheck-problemen te vermijden zoals vorig jaar in Bergerac. 
Maar echt wijzer worden we niet want zelfs personeel luchthaven kan geen maximum-afmetingen voor uitzonderlijke bagage opgeven. Dan maar zelf maat opgenomen van band en doorvoeropening naar scanner. 
We meten 3,5 sandaal of 5 handspannen van Jos.  Omrekening op vloertegels geeft hoogte van 1m, dikte 80cm en lengte niet belangrijk. 
In aankomsthal mag je niet binnen dus kans om gebruikte doos te recupereren lijkt onbestaand. Morgen nog op zoek naar geschikt verpakkingsmateriaal. 
Route vandaag bood niet zoveel afwisseling.  Drukker bewoond gebied waar strandtoerisme voelbaar is.  Passeren ook nog enorm grote fabrieksite van Solvay. Verkeersdrukte op toch al grotere weg viel mee, waarschijnlijk door langstlopende autostrade. 

SAM_9434.JPG

Ontbijtplek met uitzicht 

DSC_0682.JPG

Achter ons stappen pelgrims richting Compostela.  Ganse dag zullen we er weer velen kruisen.  We begrijpen 't succes van deze route niet. Misschien vermijden ze zo de grote hitte van onze route 2013 ? 

DSC_0685.JPG

SAM_9439.JPG

Route loopt door dorpje met historie : Santillana Del Mar 

DSC_0689.JPG

Rustplek bij kerkje. De overbeladen rode pruimenbomen van pastoor zijn te aanlokkelijk !! 

DSC_0691.JPG

Oude brug op pelgrimsroute 

SAM_9443.JPG

Op weg naar luchthaven - zicht op baai van Santander 

Commentaren

Blijkbaar lukt invoer commentaar niet altijd.
Let bij invullen email-adres op dat cursor juist achter laatste letter eindigt en er niet automatisch spatie toegevoegd wordt, vooraleer met return naar volgend veld te gaan

Gepost door: Gammon | 10-06-17

Bijna weer thuis. Ik heb mogen meegenieten van jullie reis, waarvoor dank. De beelden van de dagen in de bergen zijn prachtig, top voor jullie prestatie. Ik denk niet dat ik het kan nadoen.
Alles maar eens laten bezinken om dn binnen een aantal maanden terug zin te krijgen om en nieuwe reis te plannen.
Tot op de kano. Jos, ik vlieg over het water, je bent gewaarschuwd.

Gepost door: marc | 10-06-17

Weer mogen genieten van prachtige foto's en schitterende commentaren. Maak er nog een mooi weekend van! Hopelijk vinden jullie snel het juiste inpakmateriaal voor de fietsen en dan nog even zonder stress, want eenmaal thuis wacht er een ellenlang takenlijstje....

Gepost door: danny | 10-06-17

Aan Danny : spreek je uit ondervinding ?? Na 'n maand zijn de meeste klussen misschien toch uitgevoerd.
Aan Marc : binnen 'n aantal maanden ??!! Daar zijn we onderweg al mee bezig .. maar zal weer twijfelen zijn tot januari. Advies is altijd welkom.
Groetjes aan alle volgers

Gepost door: Jos & Swa | 10-06-17

Denk dat Danny iets heeft horen waaien ivm die klusjes die al laaaaang moesten gedaan zijn

Gepost door: Nicole | 11-06-17

De commentaren zijn gesloten.