31-12-08

Snelbericht ivm Goofies januari :

AANDACHT !! AANDACHT !!
Tot mijn grote spijt (snik..), van de schipper (snik,snik..) en ongetwijfeld ook van de (toch wel al uitgedunde) enthousiaste bemanning (snik,snik,snik...) heeft de boot-eigenaar op basis van de laatste weerberichten (klik op foto) geoordeeld dat hij het risiko van drijvende ijsschotsen, vastgevroren vingers etc.. niet wil lopen.
... als je 't mij vraagt, kijkt ie wel teveel naar die sites van Volvo Ocean race en Vendee Globe en wat speelt zich daar onder allemaal af,
..maar ergens zal ie wel gelijk hebben. (als je nu buiten bent : mooie middag..maar ijzige heen en terugvaart) 2004_12_20_Nebel_Oolderplas28_800 (400 x 277)

Als troost 'n beeldje van zeilmaat Paul-Werner

15:32 Gepost in Zeilen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: goofies |  Print

Commentaren

Goofies 01/2009 blijkbaar had onze schipper gelijk. Laatste boten in donker binnen en zelfs de Salona 37 om 16h30. [b][u]Dat zou voor ons een zeer koude en donkere terugtocht betekent hebben !![/b][/u]

Gepost door: Gammon | 03-01-09

Uitslag Goofies in bijlage hieronder de link naar uitslag van ongemeten>10m. Let op aankomst-tijden !!

Gepost door: Gammon | 03-01-09

goofy's Te zien aan de foto's zouden we weer een goede uitslag gevaren hebben. Maar 's middags belde me Yan me op om te vragen of ik mee deed. Ze hadden problemen met hun motor op de nieuwe 42. Ze durfden niet door de brug omdat ze vlokken hadden in de diesel. Dat zijn zo van die typische problemen met vrieskou die ik wel een beetje verwachte. Vandaar maar beter in combinatie met de weinige wind dat we niet geweest zijn. Het zou een barre terugtocht geweest zijn. al we er al raakten.
Groeten....

Gepost door: stephan | 04-01-09

De commentaren zijn gesloten.